HEEMSKERK - Ook volgend seizoen zal Mark Neeft de trainingen van DSS dames 1 verzorgen. Hij is volgend seizoen niet alleen trainer, maar zal ook de rol als coach op zich nemen. Dit jaar werkt hij samen met Wim Groot (huidige coach) en Sylvia Langeveld (begeleider). Volgend seizoen zal Wim Groot stoppen als coach en zal Mark dit overnemen. Sylvia Langeveld zal Mark ook volgend jaar ondersteunen. Een nieuw gezicht volgend seizoen is Erwin le Noble. Hij heeft jarenlang zelf op hoog niveau gehandbald (bij HCV en Volendam). Hij ziet veel potentie in de meiden en wil graag samen met Mark het team nog verder ontwikkelen.


Zowel Erwin, Sylvia als Mark merken op dat het een jonge en leergierige groep is. Vol enthousiasme en motivatie gaan zij naar de trainingen en wedstrijden. Het is ook een gezellige en hechte groep. Dit vindt Mark tekent voor DSS: een hechte club, waarbij de teams nauw betrokken zijn bij elkaar. Mark is blij met alle vrijwilligers en mooie sponsors die het mogelijk maken dat DSS draait zoals het nu draait.

Ondanks dat de resultaten niet altijd naar verwachting zijn dit jaar, blijft de groep en de staf gemotiveerd en geeft niet zomaar op en blijft de teamspirit altijd hoog. Dit is voor Mark een extra motivatie om er een seizoen aan vast te plakken. Het huidige seizoen zit vol leermomenten en hierop wil Mark, samen met Erwin en Sylvia, graag doorbouwen volgend seizoen.