BEVERWIJK - Zondag 19 februari turnden de middenbouw turnsters niveau 5 en niveau 6 van TOSS hun tweede voorwedstrijd in Beverwijk.

Romyra Trommelen, Diana Driehuis en Milou Brinkhorst turnden namens TOSS in niveau 5. Ze turnden alle drie een hele goede wedstrijd met persoonlijke groei! Romyra mocht zelfs het brons in ontvangst nemen en Diana en Milou werden in hun leeftijdscategorie respectievelijk 5e en 6e!

De niveau 6 turnsters, Lilly Illbrink, Noa Lynn Aardenburg, Feline Roemer, Bente van Elst, Ilana de Jong en Femm de Wit lieten super oefeningen zien op sprong, brug en vloer! Waar Noa Lynn het allerhoogste vloer cijfer had en Bente het allerhoogste brug cijfer! Balk was helaas erg wiebelig en daar hebben ze puntjes laten liggen. Lilly kreeg met een nieuw element op balk vandaag het goud omgehangen en Bente het brons voor de vijfde plek. Het team is vandaag met elkaar als 2e geëindigd!

Op naar 26 maart en 02 april voor de derde voorwedstrijd, deze zullen ook plaatsvinden in sporthal de Walvis in Beverwijk. U bent van harte welkom om te komen kijken, entree €2.

Op 11 maart doet TOSS mee met de landelijke actie “NL doet” van het Oranje fonds onder het motto: “Trots op TOSS met een blinkende zaal”. Hiervoor organiseert TOSS een schoonmaakactie om de buiten- en binnenkant van de hoofdlocatie aan de Louis Couperusstraat 92 aan te pakken. We zoeken nog vrijwilligers of bedrijven die ons die dag willen helpen of ondersteunen door het uitlenen van materialen (bijvoorbeeld hogedrukreinigers, lange raamborstels of industriële stofzuigers). Voor meer informatie of opgeven kunt u een mail sturen naar info@Tossheemskerk.nl.