HEEMSKERK - Jumbo Roemer en Gymnastiekvereniging TOSS zijn een samenwerking aangegaan voor 3 jaar. De samenwerking leidt direct tot een positieve ontwikkeling. De sporthal van TOSS wordt opgeknapt en krijgt een nieuwe naam: de "Jumbo Roemer Sporthal".


Vanuit een actie om vrijwilligers te werven zijn een aantal ouders opgestaan om te helpen met het werven van sponsors. Fabienne Raven-Soffner heeft, als Jumbo-medewerkster, het eerste contact gelegd met Jumbo. Tijdens de gesprekken die daaruit voortkwamen bleek er direct een klik en hebben Robert Jan Roemer en Bart Neeft in hun rol als sponsorcommissie een goed doordacht voorstel gedaan.

Naast het sponsoren van de hal zal Jumbo ook de ruimte krijgen om vacatures te communiceren. Onder het motto "TOSS-ers werken bij Jumbo" zullen leden, vrienden en bekenden van de club worden gemotiveerd om bij Jumbo Roemer aan de slag te gaan. "We willen lokaal betrokken zijn en met TOSS stimuleren we hiermee ook nog eens jeugd, gezondheid en beweging.", aldus Laurent Roemer, eigenaar van Jumbo Roemer.

Roeland Zwanikken, penningmeester van TOSS, is heel blij met de samenwerking. "Wij zijn heel blij dat ons plan zo uitpakt. Het is ontzettend gaaf te zien wat er de afgelopen tijd allemaal is gebeurd binnen de club. We hebben veel nieuwe vrijwilligers erbij, zijn met ruim 50 leden gegroeid, verbeteren en verduurzamen onze hal en mogen een fantastisch bedrijf als Jumbo Roemer als sponsor verwelkomen. Dat is echt de kers op de taart! "

Komende tijd zal de vereniging de uitingen van deze verbintenis in en rondom de Jumbo Roemer Sporthal uitwerken, waarna een officiële opening van de "Jumbo Roemer Sporthal" zal volgen.

Over TOSS Heemskerk
Sportvereniging TOSS is opgericht in 1996. Een jonge vereniging, maar met haar wortels in het verleden. TOSS Heemskerk is ontstaan uit een fusie tussen de verenigingen TOVADO (sinds 1968) en ODIN (sinds 1950) afdeling gymnastiek. TOSS staat voor: Tovado Odin Samen Sterk. Inmiddels is TOSS één van de grootste sportverenigingen van Heemskerk met een divers sportaanbod voor ongeveer 500 leden.