DEN HAAG - Afgelopen weekend was het Nederlands kampioenschap turnen voor divisie 1 en 2 in Den Haag waar de turnsters van TOSS Heemskerk aan meededen. Irma Warns had zich voor de individuele meerkamp geplaatst en mocht op zaterdag meedoen in de strijd voor de titel. Helaas had ze zich op de laatste training geblesseerd en moest ze hierdoor deze wedstrijd aan haar voorbij laten gaan.


Lilly van Rems had zich voor de zondag geplaatst als reserve voor het onderdeel vloer, maar helaas voor haar waren er geen uitvallers, zodat ze de wedstrijd alleen van de tribune mocht volgen.

Seline Zwanikken had zich wel direct geplaatst voor een toestelfinale, en wel op het zenuwtoestel balk. Na de warming up mocht zij als eerste turnster haar oefening aan de jury laten zien. Ze kon haar zenuwen gelukkig goed in bedwang houden en had slechts een paar kleine wiebels op het slechts tien centimeter brede toestel. Ze werd voor deze oefening door de jury beloond met een 11.367. Hierna moesten er nog zeven turnsters, dus was het nog even in spanning afwachten of dit cijfer genoeg was voor een medaille. Uiteindelijk wisten slechts twee turnsters met hun oefening hoger te scoren dan de 11.367 van Seline, wat een derde plaats betekende en dat zij op het podium de bronzen medaille omgehangen kreeg. Een super goede prestatie in dit sterke deelnemersveld en een mooie afsluiting van dit turnseizoen voor Seline.