HOOGLAND - In de Derde Divisie heeft ADO '20 zich hersteld van enkele mindere wedstrijden tegen Gemert en Fortuna Wormerveer (beker). Trainer Raymond Bronkhorst deed enkele concessies in zijn basiself en dat pakte goed uit. In Hoogland domineerden de Heemskerkers met een 1-2 winst tot gevolg.

Vanaf het eerste fluitsignaal was ADO '20 de betere ploeg, maar toch moest men tot drie minuten voor rust wachten voordat de ban werd gebroken. Na een vlot lopende aanval was het Nigel Daniëls die de score opende. De tweede helft gaf eenzelfde beeld en het duurde eigenlijk te lang voordat de wedstrijd beslist werd. De streep die Meraj Allahdad acht minuten voor tijd afvuurde zorgde voor opluchting en daar kon ook een late tegentreffer van Hoogland niets meer aan af doen.