VELSEN-ZUID - De profloopbaan van Frank Korpershoek zit er na vijftien jaar op. Woensdagavond nam "Mister Telstar" afscheid in de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen die de "Witte Leeuwen" met 1-2 verloren van Jong Ajax.

Het duel tussen de nummers dertien en zestien ging om des keizers baard, maar stond vooral in het teken van het afscheid van de Telstar-icoon die helaas vanwege de corona-maatregelen in eigen stadion afscheid moest nemen zonder publiek. De aanvoerder speelde uiteindelijk exact een half uur mee in zijn afscheidsduel.

Nadien kwam Jong Ajax kort voor rust een voorsprong door Van Axel Dongen. Ilias Bronkhorst zorgde na rust voor de verdiende gelijkmaker aangezien Telstar al twee handenvol kansen had laten liggen, maar Van Gelderen bepaalde de eindstand op 1-2.