VELSEN-ZUID - Wisselvalligheid blijft Telstar dit seizoen parten spelen. De ploeg van Andries Jonker weet dit seizoen regelmatig goede wedstrijden af te wisselen, met magere resultaten. Tegen Jong FC Utrecht eindigde men weer eens die negatieve kant met een 2-3 thuisnederlaag.

De nederlaag kwam ditmaal vooral door een valse start waarin de gasten binnen een kwartier tweemaal wisten te scoren. Allereerst wist Remco Balk keeper Schendelaar in de korte hoek te verrassen, en die moest later nogmaals vissen bijeen van richting veranderde inzet van Jeredy Hilterman. Binnen vijf minuten deed Telstar wel iets terug toen Glynor Plet van dichtbij de 1-2 kon binnen tikken, tevens de ruststand.

Na de rust bleef de Jonker-equipe achter de feiten aanlopen en waren het de Utrechtse beloften die sterk begonnen. Via Odysseus Velanas wordt het dan ook 1-3. Gyliano van Velzen weet een half uur voor tijd de aansluiting weer te vinden. Telstar gaat nu op jacht naar meer en krijgt daar de mogelijkheden voor, maar de Utrechtse keeper De Keijzer weet tot frustratie van de thuisploeg keer op keer te redden.