VELSEN-ZUID - Telstar heeft zaterdagavond twee dure punten laten liggen in de thuiswedstrijd tegen TOP Oss. De ploeg van trainer Andries Jonker stond bijna 90 minuten op voorsprong, maar diep in blessuretijd wisten de Brabanders gelijk te maken.

Reeds binnen vijf minuten had Sebastian Soto de "Witte Leeuwen" met een ferme knal op voorsprong gebracht. Vlak hierop krijgt Ilias Bronkhorst de kans om die score te verdubbelen, maar hij mikt naast. De kansen blijken in het vervolg van de eerste helft schaars waardoor men met 1-0 gaat rusten.

In de tweede helft komen de Brabanders iets sterker uit de kleedkamer en keeper Japser Schendelaar moet zich al snel strekken om de gasten van het scoren af te houden. In de slotfase kan invaller Taha namens Telstar de wedstrijd beslissen, maar op een voorzet van Bronkhorst kopt hij naast. De werkelijke slotminuten lopen vervolgens dramatisch voor Telstar. Eerst valt aanvoerder Frank Korpershoek geblesseerd uit en drie minuten in blessuretijd weet Cas Peters alsnog gelijk te maken: 1-1.