MAASTRICHT - Telstar heef vrijdagavond een knappe zege behaald op bezoek bij MVV. In Maastricht won de ploeg van trainer Andries Jonker met 1-2.

Na een zeer matige eerste helft werd de wedstrijd na de rust beslist. Telstar nam daarin het heft in handen en beloonde zich ook door binnen een kwartier tweemaal te scoren. De openingsgoal viel in de kluts waarbij Glyno Plet het laatste tikje gaf. Even later werd Elayis Tavsan binnen de zestien ten val gebracht, maar omdat scheidsrechter Bos goed de voordeelregel toepaste kwam reda Kharchouch in balbezit en hij krulde fraai de 0-2 binnen.

Telstar hield hierna geconcentreerd stand al moest men in blessuretijd nog wel een doelpunt van Schroijen toestaan.

MVV - Telstar 1-2 (0-2)