VELSEN-ZUID - De nummers 13 en 15 van de Keuken Kampioen Divisie, Telstar en Jong PSV, hebben vrijdag de punten gedeeld. Niet voor het eerst dit seizoen kon de ploeg van Andries Jonker een voorsprong niet vasthouden en moest het in blessuretijd een tegentreffer incasseren.

Beide ploegen waren voor aanvang van het duel behoorlijk gehavend mede door coronaperikelen. Zo mocht Trevor Doornbusch zijn debuut maken in het doel bij de "Witte Leeuwen". Het aanwezige publiek werd in ieder geval niet verwend. De weinige echte kansen die werden verschaft leverden in ieder geval wel een doelpunt op. De thuisploeg opende de score na een klein half uur. Nadat Robin Eindhoven de bal niet langs de keeper kreeg deed de meegelopen Glynor Plat dat wel. Zeven minuten later dook echter Nigel Thomas voor Doornbusch op en was het weer gelijk.

Na de rust werd het iets aantrekkelijker en het publiek wat zoveel wedstrijden heeft gemist dit seizoen mocht eindelijk weer eens juichen voor een goal van "Mister Telstar" Frank Korpershoek die in de 63e minuut raak kopte uit een corner. De thuisploeg kreeg nog een handvol kansen, maar lukte het niet om het duel te beslissen. En zoals zo vaak valt de goal dan aan de andere kant. In de blessuretijd was het Emmanuel Matuta die in de scrimmage de eindstand op 2-2 bepaalde.