BEVERWIJK - SV Beverwijk en trainer Ferenc van den Broek gaan ook na dit seizoen met elkaar door. Dit heeft de zaterdagderdeklasser vandaag bekend gemaakt nadat dinsdag de spelersgroep is geïnformeerd. Naast Van den Broek zal de gehele technische staf aanblijven en daar is het bestuur van de club dan ook zeer content mee.


Voormalig trainer Marco van Petersen is tegenwoordig belast met voetbaltechnische zaken binnen de vereniging. 'We zijn zeer blij dat we de hele groep bij elkaar hebben kunnen houden. De manier van Ferenc past erg goed bij de club, zijn contacten met spelers, technische staf en de manier van trainen zorgden ervoor dat het voetbal er met de week verzorgder en beter uit zag. COVID-19 kwam ook voor SV Beverwijk op het verkeerde moment want we voelden dat hier iets moois aan het groeien was, dus zo gauw het weer kan gaan we graag op die voet verder.'

Van den Broek kwam afgelopen zomer over van Alkmaarsche Boys en werkte in het verleden o.a. bij Zaanlandia, HSV, SSV en Sporting S. Dat de klik met de rest van de technische staf ook duidelijk aanwezig is blijkt uit het feit dat de gehele groep bij elkaar blijft. Hetgeen betekent dat ook assistent-trainer Michel Kersten, keeperstrainer Willem Tromp (liefst 22 seizoenen actief bij Beverwijk), Cor de Brave (verzorger/hersteltrainer) en de beide leiders Henk Bezuijen en Roald Borms volgend seizoen zullen aanblijven.