BEVERWIJK - Hekkensluiter SV Beverwijk heeft een punt overgehouden aan het inhaalduel tegen het hoog geklasseerde FC Castricum. In een doelpuntrijk duel eindigde het in 3-3.

De thuisclub wil met nieuw elan onder interim-trainer Michel Kersten, die tijdens de winterstop Ferenc van den Broek heeft opgevolgd, alsnog proberen degradatie af te wenden. In de thuiswedstrijd tegen de nummer vier in de stand, FC Castricum, wist men bijna de tweede zege van het seizoen te behalen ware het niet dat de gasten ver in blessuretijd nog tegen scoorden.

FC Castricum stond bij rust nog op een 1-2 voorsprong nadat Glenn Buijsman de thuisploeg al in de derde minuut op voorsprong had gebracht. Tussen de 20e en 25e minuut wisten de gasten de stand te keren door treffers van Sebastiaan Weber en Carlo Vrijburg.

Na de rust wist Tommy van Gils het duel weer in evenwicht te brengen en de thuisploeg leek op weg naar de zege toen keeper Lars Beukers een corner van Ferdi Samat in eigen doel werkte. Diep in blessuretijd wist Weber met zijn tweede treffer toch nog een punt te redden voor FC Castricum: 3-3.