BENNEBROEK - Op zondag 18 juni ontvingen 6 hockeyers van Mixed Hockeyclub Bennebroek een stoeptegel. De dames en één heer spelen of speelden 10 jaar of langer in Dames 1 of Heren 1. Met de gepersonaliseerde tegels, die zullen worden geplaatst in een ‘walk of fame’, spreekt de club waardering uit voor hun jarenlange, sportieve inzet.

Mariëlle Hokkeling, Monique Smolenaars, Nicole Hokkeling, Roderick Lommerse, Birigit van Grunsven en Alexa Mascini kregen hun gepersonaliseerde tegels uitgereikt tijdens de jaarlijkse vrijwilligersbarbecue van MHC Bennebroek. Al eerder ontvingen ook Maurits en Thomas Kal, Hidde en Floris Koopman, Rick Vernooy en Dominique Lohuis deze blijk van waardering.

Zeker 100 vrijwilligers genoten van de zonnige vrijwilligersbarbecue. Voorzitter Arjan Heusdens bedankte niet alleen de zeer sportieve leden, maar iedereen die zich inzet voor de vereniging. “Dankzij jullie hebben de hockeyteams een leuk seizoen gedraaid en zijn er weer veel leuke evenementen georganiseerd voor de jongste kinderen, jeugd en senioren. We hebben een positieve vibe op onze familieclub.” Heusdens roemde met name inspanningen om nieuwe leden te werven. Tegenwoordig krijgen kinderen bij MHC Bennebroek een hockeystick, bitje en scheenbeschermers, en mogen zij geheel vrijblijvend een aantal proeftrainingen volgen. Ook kunnen scholen langskomen voor hockeyclinics of gymlessen.