HEEMSKERK - In de voorjaarsvakantie, werd het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi voor de groepen 3, 4, 5 en 6 van de Heemskerkse basisscholen in sporthal de Waterakkers gehouden. Het toernooi werd georganiseerd door korfbalvereniging HBC en is een onderdeel van de Schoolsportagenda gecoördineerd door Team Sportservice Kennemerland in opdracht van de gemeente Heemskerk. Ruim 80 enthousiaste kinderen hebben een sportieve middag beleefd.

Op woensdag 1 maart hebben zich 's middags 15 fanatieke teams van verschillende Heemskerkse scholen verzameld om aan het schoolkorfbaltoernooi van korfbalvereniging HBC mee te doen. Verdeeld over 3 velden werden sportieve wedstrijden gespeeld en ging men de strijd met elkaar aan om de eerste plaatsen.

De winnende school bij de groepen 3/4 is de Otterkolken 2 geworden. Bij de groepen 5/6 was de Bareel 1 het sterkst. De prijzen werden uitgereikt door de Wethouder Sport, Aad Schoorl.

Mede namens de vele vrijwilligers van Korfbalvereniging HBC en de vrijwilligers van IJmond EHBO is het toernooi weer goed verlopen. KV HBC wil alle deelnemers bedanken voor een zeer geslaagde sportieve dag!