VELSEN-ZUID - Bij afwezigheid van de gehele voorhoede heeft Telstar er toch flink op los gescoord in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht. De ploeg van trainer Ulrich Landvreugd zegevierde vrijdagavond in eigen huis met liefst 5-1.

Telstar moet het al langer doen zonder de geblesseerde topscorer Zakkaria Eddahchouri en kon vrijdag ook niet beschikken over de geblesseerde Danzell gravenberch en de geschorste Youssef El Kachati. De vervangers wisten echter wel raad met de kansen die men kreeg. Al binnen een minuut opende Cain Seedorf, op aangeven avn Jayden Turfkruier de score. Lynden Edhart zorgde halverwege de eerste helft voor de gelijkmaker, maar Mohammed Tahiri wist telstar kort voor rust toch weer op voorsprong te zetten.

Na rust nam Telstar snel afstand middels Mees Kaandorp en de tweede van Tahiri. Ook Seedorf wist een tweede doelpunt te maken en bepaalde daarmee de eindstand op 5-1 en zodoende klom Telstar weer twee plaatsen naar ee zestiende plek.