BEVERWIJK - DEM staat halverwege de competitie in de derde divisie op een elfde plaats. Door een 4-2 zege op Rijnvogels komt de ploeg van trainer Ron Bouman op 24 punten. Een glansrol was er voor Raymond de Waard die een hattrick voor zijn rekening nam.

Tegen mede-middenmoter Rijnvogels kwam de thuisploeg na een kwartier op voorsprong via Bryan Herraez Callego die een voorzet van Tino Wolters wist te toucheren. Die score werd nog voor rust verdubbeld door een fraaie actie en een harde doeltreffende pegel van Raymond de Waard.

Kort na de rust maakte De Waard zijn tweede toen de Rijnvogels-keeper een schot van Erkin Altun losliet en de aanvaller alert was op de rebound. halverwege de tweede helft voltooide De Waard vervolgens zijn hattrick, waarna Rijnvogels via Bijen en Ogigi Nwankwo nog iets kon terug doen: 4-2.

RKVV DEM sluit het voetbaljaar 2023 komende dinsdag af met de thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis in de KNVB-beker.