HEEMSKERK - Afgelopen zondag 19 juni hebben 5 scholen uit Heemskerk met meerdere teams meegedaan aan het schoolhandbaltoernooi 2022 op de beachvelden van DSS. Het toernooi is onderdeel van de schoolsportagenda, mogelijk gemaakt door de gemeente Heemskerk, georganiseerd door handbalvereniging DSS i.s.m. Team sportservice Kennemerland.

Met een heerlijk zonnetje was het vanaf de start om 13.00 uur gezellig op het sportcomplex van DSS. Er werd fanatiek gestreden op de beachvelden van DSS. Naast de wedstrijden was er een stormbaan waar de kinderen zich in de pauzes goed vermaakten en werd er fruit uitgedeeld aan alle deelnemers. Water kon gedronken worden bij het watertappunt op het complex. Om 16.00 uur was wethouder Sport Aad Schoorl aanwezig om de prijzen uit te reiken. De prijzen gingen naar de volgende scholen:

Groep 3-4
Eerste prijs: Otterkolken 3
Tweede prijs: Otterkolken 2
Derde prij: Otterkolken 1

Groep 5-6
Eerste prijs: Otterkolken
Tweede prijs: Leonardus
Derde prij: Bareel

Groep 7-8
Eerste prijs: Leonardus
Tweede prijs: Zevenhoeven 1
Derde prij: Otterkolken

De organisatie van het schoolhandbaltoernooi kan terugkijken op een geslaagde dag. Er waren veel vrijwilligers in touw om deze dag mogelijk te maken! Ook dank aan IJmond EHBO die de hele dag aanwezig was maar gelukkig weinig te doen had. Het was wederom een grandioos succes! We hebben heel veel blije kinderen en enthousiaste ouders zien genieten van ons mooie spelletje handbal en van de activiteiten daarbuiten. Tot volgend jaar.