HEEMSKERK - Van 13 t/m 17 juli is het EK Pétanque in ’s-Hertogenbosch. Naar aanleiding daarvan organiseert Team Sportservice Kennemerland op donderdag 14 juli Route de Pétanque. Dit is een gecombineerde activiteit van fietsen en jeu de boulen. Het belooft een middag vol gezelligheid en sportiviteit te worden. De activiteit is geheel gratis, komt u gezellig mee fietsen en werpen?

Op donderdagmiddag 14 juli verzamelen de deelnemers zich om 12.30 uur voor de ingang van het gemeentehuis in Heemskerk. Buurtsportcoaches Winnie en Wessel zijn aanwezig om iedereen op te vangen. Vervolgens fiets de gehele groep via een mooie route van 11 kilometer richting Ontmoetingscentrum de Stut. Bij de Stut kunt u van 13.30 tot 14.30 uur meedoen aan een potje Jeu de Boules. Bij de Stut wordt iedereen voorzien van een bakje koffie of thee. Na de koffie fietst de groep samen met Winnie en Wessel terug richting het Gemeentehuis van Heemskerk. Hier is de activiteit afgelopen en kan een ieder zijn tocht naar huis voortzetten.

Vindt u gezamenlijk fietsen ook leuker dan alleen fietsen? En lijkt het u ook leuk om met een groep te jeu de boulen? Dan is deze activiteit uiterst geschikt voor u! Iedere 60-plusser kan deelnemen. Een ondersteunde of on-ondersteunde fietser, een ervaren bouler of niet ervaren bouler. Iedereen is welkom. Het gaat er om dat u een gezellig middag heeft. Wij raden u aan vooraf te lunchen en eventueel voor onderweg nog wat eten mee te nemen.

Aanmelden voor deze activiteit is verplicht, er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar. Aanmelden kan via onze website; www.teamsportservice.nl/kennemerland klik in agenda op deze activiteit en vul vervolgens het formulier in. Uiteraard mag u zich ook aanmelden door te bellen of te mailen naar buurtsportcoach Winnie via 0251-254740 / wassendelft@teamsportservice.nl Hopelijk zien wij u donderdag 14 juli met uw eigen fiets bij het gemeentehuis.

De gemeente Heemskerk financiert de buurtsportcoach ouderen die deze activiteiten uitvoert. Team Sportservice Kennemerland voert ook de opdracht voor de bewustwordingscampagne Doortrappen uit vanuit de Provincie. In deze campagne staat veilig fietsen centraal en dit zal ook aan de orde komen tijdens de fietstocht