HAARLEM - Met de komst van geboren Haarlemmer Robert Misset als hoofdtrainer van VC Spaarnestad heeft VC Spaarnestad de hoofdtrainers voor het seizoen 22-23 ingevuld.

Robert Misset staat in de omgeving Noord-Holland bekent als een prestatie trainer/coach, afgelopen jaren wist hij met Armixtos uit Amsterdam en Madjoe uit Enkhuizen het kampioenschap in respectievelijk de 1ste en 3de divisie te behalen.

Natalia Zoet
Natalia Zoet keert terug naar de VC Spaarnestad nadat zij een aantal jaren bij US in Amsterdam heeft gespeeld. Het feit dat Natalia terugkeert is voor VC Spaarnestad het bewijs dat we als vereniging op de goede weg zijn en topspelers een goede kans en verdere ontwikkeling kunnen bieden. De belangrijkste speelsters van afgelopen seizoen hebben aangegeven te blijven bij VC Spaarnestad waardoor er een stevig fundament staat voor het komend seizoen.

Volleybaldier Robert Misset is een goede bekende in de sport journalistiek waar hij als sportjournalist van de Volkskrant veelvuldig in de keuken heeft gekeken van menig top volleybaltrainer. Ook deze ervaring zal VC Spaarnestad helpen nog verder het niveau te verhogen.

Robert Misset;
‘Ik ben blij en trots dat ik uitgerekend in mijn geboortestad mag helpen om de ambities van Spaarnestad te realiseren. Het is een enorme uitdaging om D1 verder te ontwikkelen in de Topdivisie en de prestatielijn bij Spaarnestad te ondersteunen door ook een training te verzorgen bij D2 en Meisjes-A. En dat in de prachtige, gloednieuwe Yvonne van Genniphal op 500 meter van mijn geboortehuis in Haarlem-Noord. Voor mij komt bij Spaarnestad alles samen.’