BEVERWIJK - De komende 4 voetbalseizoenen spelen alle leden van DEM in volledig nieuwe tenues en ook kunnen ze zich op wedstrijddagen in nieuw aangeschafte presentatiepakken vertonen. De officiële uitreiking van de kleding vond plaats tijdens een gezellige clubdag met onder meer een uitgebreid programma voor de jeugdleden.

Feestelijke dag
Afgelopen zondag kregen alle jeugd- en seniorenelftallen de tenues en presentatiepakken uitgereikt tijdens een groots opgezette feestelijke bijeenkomst op de club. De jeugdteams werkten gezamenlijk een strak schema aan activiteiten af dat door de vele vrijwilligers in elkaar was gezet. Springkussens, lasergamen, een snelheidsmeter en een performancetest, de hele dag door kon de jongste tot en met oudste jeugd zich vermaken. Hoogtepunt was het centrale fotomoment op het hoofdveld wat ook voor de massaal toegestroomde belangstellenden een mooi plaatje opleverde. Na afloop bleef het nog lang gezellig rond de kantine waar livemuziek, eettentjes en sponsorkraampjes voor een optimale sfeer zorgden.

Betrokken sponsoren
Deze sponsoractie kwam tot stand dankzij een mooie samenwerking tussen DEM en bedrijven uit de regio die zich allemaal sterk verbonden voelen met de club. Zo werden de 1.000 kledingsets voor zowel jeugd- als seniorenteams voor een groot deel bekostigd door nieuwe en trouwe sponsoren die de voetbalvereniging een warm hart toedragen. Zij waren dan ook speciaal uitgenodigd voor een hapje en een drankje en konden op de bijzondere middag trots de nieuwe tenues met sponsornamen aanschouwen.

Jubileumjaar
R.K.V.V. DEM heeft selectieteams die zich al jaren kunnen meten met de amateurtop van Nederland en beschikt tevens over veel breedtesport teams die op alle niveaus voetballen. Een gezonde mix die de vereniging al bijna een eeuw bloeiend en toekomstbestendig houdt. Het uitreiken van de kleding was dan ook de perfecte opmaat naar het komende jubileumjaar waarin meer festiviteiten zullen volgen. Vooruitlopend op die mijlpaal is er alvast een speciaal clublogo ontworpen dat ook op de nieuwe shirts van de voetballers en voetbalsters zal prijken. Dat DEM volgend jaar 100 bestaat zal zo niemand kunnen ontgaan.