RIJNSBURG - Aansluiting met de subtop van de Tweede Divisie, dat stond er op het spel tijdens het duel tussen Rijnsburgse Boys en Koninklijke HFC. Uiteindelijk bleek de thuisploeg van trainer Henk Wisman de gelukkigste en won met 2-1.

In de eerste helft deden beide ploegen niet zoveel voor elkaar onder en de Haarlemmers hadden zelfs enge tijd het betere van het spel. De 0-1 van Khalid Tadmine, na een klein half uur, was dan ook niet onverdiend te noemen. Tien minuten later wist Joël Tillema voor de gelijkmaker te zorgen wat tevens de ruststand bleek.

In de tweede helft trok de thuisploeg het initiatief naar zich toe en dat resulteerde in een doelpunt van topscorer Dani van der Moot welke Koninklijke HFC niet meer te boven kwam: 2-1.