KATWIJK - In de laatste speelronde van 2023 in de Tweede Divisie heeft Quick Boys met het kleinst mogelijke verschil van ADO '20 gewonnen. Op Nieuw Zuid werd het 1-0 voor de thuisploeg.


Routinier Danny van den Meiracker zorgde kort na de rust voor de enige treffer van de wedstrijd. De 1-0 was echter een zwakke afspiegeling van de ware krachtsverhoudingen, want het was met name aan ADO '20 keeper Genaro Liklikwatil te danken dat die score niet hoger opliep. Quick Boys begon het duel weliswaar zwak, maar kreeg met name na treffer de nodige kansen om de Heemskerkers verder pijn te doen, doch verzuimde hierin.

Promovendus ADO '20 sluit zodoende de eerste seizoenshelft af als nummer dertien en met de twintig behaald epunten hoeft men in Heemskerk zeker niet ontevreden te zijn. Quick Boys blijft de naaste belager van koploper Spakenburg al is het verschil halverwege het seizoen nog altijd groot met acht punten.

Voor Quick Boys zit het jaar er nog niet op. Dinsdag spelen zij opnieuw thuis voor een plek in de volgende ronde van de KNVB-beker als De Graafschap op bezoek komt.