AMSTERDAM/HEEMSKERK - Op zaterdag 26 november turnden de middenbouw meisjes niveau 3 van TOSS hun eerste team wedstrijd van het seizoen in Amsterdam. Deze groep pupillen bestaat uit Tamar Möhlmann, Claire Veenman, Djunah Jong, Mette de Beer, Elaia Boot-Olzazabal en Lizzy Driessen. Voor de jongste pupillen was dit de allereerste officiële wedstrijd en voor de rest van de groep de eerste wedstrijd in een hoger niveau.


Wat gespannen werd er begonnen op sprong. De meiden met 2 verschillende sprongen scoorden heel goed. Claire haalde hier de hoogste punten van ons team, een 13.550. En Djunah haalde hier haar persoonlijk hoogste score van 12.350. Leertjes om en op naar de brug. Mette turnde een oefening met 2 kipen en een gelukte salto en behaalde een mooie score van 11.800. Daarna gingen ze door naar balk.

Op balk had Lizzy een prachtig gelukte oefening. Ook de tik tak, die ze heel spannend vond, ging heel goed, score 13.050. De hoogste score van ons team op de balk was voor Tamar. Zij behaalde maar liefst een 13.600. En als laatste mochten de meisjes op de vloer turnen. Elaia mocht starten en had een mooie oefening. Ze scoorde een 12.700 en kan hier heel tevreden mee zijn. Claire kreeg de hoogste score van alle deelneemsters voor haar vloeroefening, een 14.250. Het team is met deze resultaten als 5e geëindigd. Voor alle meiden een mooie eerste ervaring en ze hebben goede oefeningen laten zien. Op naar de volgende wedstrijd in januari!