HEEMSKERK/CASTRICUM - Leden zijn het belangrijkste onderdeel van een sportvereniging. De afgelopen twee jaar hebben veel leden hun lidmaatschap opgezegd, met name bij binnensporten. Nu er weer meer mag is het tijd voor actie! Maar hoe pak je dat aan? Hoe haal je je oud-leden weer terug? En hoe betrek je nieuwe leden bij jouw vereniging? Team Sportservice Kennemerland organiseert een webinar vol met praktische tips.

Je kunt leden werven omdat dit nodig is zodat een volledig team aan de competitie kan deelnemen. Voldoende leden zijn ook belangrijk voor de sfeer op de club. Of misschien wil jouw vereniging wel met een nieuwe sportactiviteit beginnen. Het is belangrijk om te bedenken waarom je leden wilt werven en wat je hun biedt als vereniging. Daar gaan we mee aan de slag, zodat de communicatie en de acties passen bij wie je wilt bereiken.

Heeft jouw vereniging ruimte voor nieuwe leden? Of wil je gewoon laten zien dat jouw vereniging de leukste van de regio is? Iedereen die zijn of haar vereniging wil helpen bij het werven van leden mag deelnemen aan het webinar. Of je nu kinderen zoekt voor het team dat je coacht, coördinator bent van de jeugdafdeling, training geeft aan volwassenen of in het bestuur zit. Deze praktische tips zijn handig voor iedereen. En als er meerdere leden van een vereniging aanhaken, kunnen jullie daarna samen aan de slag!

Meer info en aanmelden
Het online webinar is op donderdag 17 maart. Het begint om 19.30u en zal een uur duren. Kijk op onze website voor meer informatie en om je aan te melden (www.teamsportservice.nl/kennemerland; kijk bij ‘Activiteiten’). Na aanmelding ontvang je een link voor deelname. Bij vragen mag je contact opnemen met Joyce van Tunen (jvantunen@teamsportservice.nl / 06-11271205).