HEEMSKERK - ODIN '59 is nog één wedstrijd verwijderd van een terugkeer in de Derde Divisie. Dinsdagavond wist de ploeg van trainer Richard Plug een flinke stap te zetten richting promotie door een 3-1 zege op VV Smitshoek. De return is komende zaterdag in Barendrecht.

Het enige wat de trainer zijn ploeg na afloop kon verwijten is dat men niet ruiimer afstand wist te nemen. In een open wedstrijd was ODIN '59 de bovenliggende partij. Ondanks een aantal goede mogelijkheden ging me dan ook met 0-0 rusten.

De verdiende voorsprong kwam er alsnog kort na rust toen Hamza Rahiaoui onderuit werd gehaald en Sven Deen de toegekende strafschop wist te benutten. De voorsprong bleef echter niet lag staan want nog geen twee minuten later wist Joey Kleijn de gelijkmaker achter keeper Meendering te plaatsen. In de slotfase volgde de beloning alsnog voor de geel-blauwen. Ayrton Dol wist na een sterke individuele actie voor een hernieuwde voorsprong te zorgen en Danyl Plasmeijer bracht de marge zelfs op twee: 3-1.