HEEMSKERK - ODIN '59 heeft in de laatste thuiswedstrijd van 2019 een belangrijke driepunter binnen gehaald tegen de amateurs van Ajax. De ploeg van trainer/coach Anthony Correia won met het kleinst mogelijke verschil dankzij een treffer van Jim Hulleman.

Hulleman kopte kort voor rust de bal achter keeper Zandwijken na een corner van Lars Boekel. Hierdoor staan de Heemskerkers met 28 punten uit veertien del op een keurige derde plaats. In een leuke en sportieve wedstrijd deden beide ploegen niet zoveel voor elkaar onder en het was aan de hechte defensie en keeper Meendering te danken dat noet Ajax, maar ODIN '59 de score mocht openen.

Ook de tweede helft zorgde niet altijd voor goed voetbal, maar wel een hoop spanning. De gasten lieten zich nog een paar keer zien, maar de beste kans was opnieuw voor uitblinker Hulleman die ditmaal op de lat kopte. Hierdoor bleef de 1-0 staan wat weer voor een hoop tevreden gezichten zorgde in het Heemskerkse.

ODIN '59 - Ajax 1-0 (1-0)
42. Hulleman 1-0