HEEMSKERK - ODIN '59 is de nacompetitie voor promotie naar de Derde Divisie goed begonnen. De ploeg van trainer/coach Richard Plug won op eigen veld met 3-2 van Swift. Zaterdag is de return in Amsterdam.

De Heemskerkers toonden dinsdag een flink portie veerkracht, want ondanks een flink veldoverwicht srtond men bij rust op een 0-2 achterstand door doelpunten van Siegeriist en Maljaars.

Na een uur spelen wist ODIN '59 de vele kansen wel ineens in doelpunten om te zetten en binnen twee minuten was het na een paar prachtige aanvallen ineens gelijk door treffers van Sven Deen en Hamza Rahiaoui. Een kwartier voor tijd zorgde Dustin Mijnders zlefs voor een goede uitgangspositie voor de return van komende zaterdag: 3-2.