HEEMSKERK - Na de uitnederlaag bij Rijnvogels (3-0) heeft ODIN`59 een punt overgehouden aan het eerste thuisduel van dit seizoen. Tegenstander Urk, vorige week nog te sterk voor DEM, werd op 1-1 gehouden.

De ploeg van trainer Mark Kranendonk moet kunnen leven met het punt, want beide ploegen deden niet veel voor elkaar onder. Na een rommelige eerste helft was de tweede helft een stuk leuker. Urk nam het initiatief, waarbij vooral de snelle Lucas Tol opviel, maar ODIN '59 pakte de voorsprong toen Stan Kleef koppend wist te scoren uit een voorzet van Niels Jager. Acht minuten later was het invaller Jarno van Essen die namens Urk voor de gelijkmaker tekende.

In de slotfase waren er nog kansen aan beide kanten. Zo wist keeper Strijker pogingen van de ODIN-invallers Kramer en Lee te keren, maar werd de thuisploeg ook gered toen Urk op de paal mikte.