HEEMSKERK - In de Derde Divisie blijft ODIN`59 na vijf wedstrijden op één schamel puntje staan. Zaterdag gingen de geel-blauwen in eigen huis met 1-3 onderuit tegen HSC`21.

De eerste helft deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder en de kansen waren op één hand te tellen. Wel raakten de gasten uit Haaksbegen al snel aanvoerder Caglar Uguz kwijt met een blessure. Kort voor rust nam de thuisploeg toch een voorsprong. Scheidsrechter Besselsen constateerde een oertreding en Patrick Boon toonde zich koelbloedig vanaf elf meter.

Tien minuten na de rust kwam het spel enige tijd stil te liggen na een blessure bij de assistent-scheidsrechter. De niet geplande pauze deed de thuisploeg geen goed want in het laatste half uur drukte HSC '21 flink door en invaller Cenk Uguz kopte dan ook de gelijkmaker tegen de touwen. Een andere invaller, Stef Ottink, weet vervolgens kort hierna met één van zijn eerste balcontacten de 1-2 binnen te tikken. ODIN'59 probeert het nog wel, maar na een tweede gele kaart voor Jarmo Vrenegoor wordt het moeilijker voor de thuisploeg helemaal als Zeki Erkilinc, de kort daarvoor de paal al raakte, de 1-3 laat aantekenen.

In de jacht naar de eerste zege gaat ODIN '59 komende zaterdag op bezoek bij Sparta Nijkerk.