VEENENDAAL - Na drie wedstrijden in de Derde Divisie staat ODIN '59 nog maar op één schamel puntje. Zaterdag ging de ploeg van trainer Mark Kranendonk onderuit bij DOVO in Veenendaal.

Een week voor de derby tegen DEM kwamen de Heemskerkers op Sportpark Panhuis prima voor de dag. Men kon aanvallend weliswaar niet al teveel uitrichten, maar men had de organisatie voor de rest prima op orde.

Kranendonk moest het na de rust verder doen zonder de geblesseerde Jonathan Richard en dat zorgde ervoor dat men na de rust maar moeilijk onder de druk van DOVO vandaan kwam. Tot tien minuten voor tijd hield men echter de nul, maar toen was keeper Grapendaal kansloos op een van richting veranderde vrije trap van Nick de Bondt. Die score werd in d eblessuretijd verdubbeld door Chisam Leonard Johnson: 2-0.