HEEMSKERK - ODIN '59 heeft zaterdag onder regenachtige omstandigheden een moeizame, maar terechte zege behaald op DOVO. In een spannend duel won de ploeg van Anthony Correia met 3-2.

Hoewel het begin voor de gasten was, Biya raakte de paal, werd de score geopend door de thuisploeg. Lars Boekel tikte binnen na een assist van Jayson Halman. Kort voor de rust werd het gelijk door Jasper Waalkens.

In de tweede helft had ODIN '59 wat geluk toen Rick van Walsem zijn eigen doelman passeerde, en vervolgens kon Sietse Brandsma na opnieuw een assist van Halman de 3-1 maken. Twee minuten later maakte Roy Bakkenes het weer spannend waarna ODIN '59 vergat om de wedstrijd in het slot te gooien. Zo miste Jim Hulleman een strafschop en mikte Halman op de paal. Desondanks werd de zege over de streep getrokken.

ODIN '59 - DOVO 3-2 (1-1)
26. Boekel 1-0
42. Waalkens 1-1
48. Van Walsem (e.d) 2-1
58. Brandsma 3-1
60. Bakkenes 3-2