'S-GRAVENZANDE - Waar ODIN '59 na tien wedstrijden nog glansrijk koploper en winnaar van de 1e periode was, is de achterstand op koploper Kloetinge vier wedstrijden later inmiddels opgelopen naar zeven punten. Zaterdag verloren de Heemskerkers met 3-2 bij 's Gravenzande waardoor er uit de laatste vier wedstrijden slechts één punt werd behaald.

De plioeg van trainer Richard Plug kon zodoende de negatieve reeks niet doorbreken al kwam het tweemaal terug van een achterstand. Nadat de thuisploeg in de 19e minuut op voorsprong was gekomen via Westhoff zorgde Mounir Mounji na een half uur met een mooi afstandsschot voor de gelijkmaker.

Kort na de rust zorgde Van Meerten voor een hernieuwde voorsprong voor de thuisploeg. Invaller Frits Kramer bracht het duel opnieuw in evenwicht, maar een derde achterstand, door een doelpunt van Broos, kwamen de Heemskerkers niet te boven.