HEEMSKERK - Een week nadat ODIN '59 de eerste periodetitel van de 4e Divisie wist op te eisen raakte de ploeg van Richard Plug de koppositie kwijt. In de topper tegen Kloetinge gingen de geel-blauwen met 2-3 onderuit.


De thuisploeg begon eigenlijk niet eens zo verkeerd aan het duel en Danyl Plasmeijer kon na twintig minuten de score openen op aangeven van Sven Deen. Kloetinge kon kort hierna terugkomen, maar Kyle Doesburg vond bij een strafschop keeper Joost Meendering op zijn weg. ODIN '59 kreeg hierna kansen om de score te vergroten, maar het doelpunt viel toch aan de andere kant via Mijnhijmer na een discutavele vrije trap. Een geplaatst schot van Martin Campbell zorgde er echter voor dat de thuisploeg toch met een voorsprong ging rusten.

Die was kort na de pauze weer teniet gedaan door een treffer van Kyle Doesburg. Het resulteerde in een mindere periode voor ODIN waarin het middenveld vaak werd overlopen door Kloetinge mede door slordigheden in de passing. De 2-3 kon dan ook niet uitblijven en kwam tot stand via Klaas van Hecke. Ook een slotoffensief leverde de Heemskerkers niets meer op.