UTRECHT - De degradatie kan ODIN '59 nauwelijks nog ontlopen, maar toch lieten de Heemskerkers zich op bezoek bij Hercules in Utrecht weer eens van hun beste kant zien door een verdienstelijk punt te behalen: 1-1.

Met name de strijd die ploeg van trainer Mark Kranendonk leverde was de beloning in de vorm van een punt wel waard. Daarnaast speelde ODIN '59 verrassend aanvallend en daarop had Hercules, eerder dit seizoen nog de reuzendoder van Ajax in de KNVB-beker, geen antwoord in de eerste helft. Kort voor de rust namen de gasten dan ook een verdiende voorsprong via de opnieuw sterk spelende Patrick Boon.

Hercules kwam kort na de rust op gelijke hoogte via een benutte strafschop van Max van Hees. Nadat Kaj van Langelaar zijn tweede gele kaart had gezien moest ODIN '59 zich met name op het verdedigen van een punt richten, maar aangezien men dit collectief deed met de nodige ijver en werklust was het zwaarbevochten punt verdiend.