HEEMSKERK - ODIN '59 zit overduidelijk in een mindere fase van de competitie. Zaterdag verloren de Heemskerkers in eigen huis met 1-2 van middenmoter ACV uit Assen waardoor de ploeg van trainer Alex Geernaert uit de laatste vijf wedstrijden slechts één punt behaalde.

Alle doelpunten vielen na rust nadat beide ploegen elkaar in de eerste helft in evenwicht hielden. De tweede helft was nog geen minuten oud toen Luka Prljic namens de gasten raak kopte vanuit een corner. Een paar minuten later werden de Assenaren verder op weg geholpen toen scheidsrechter Mulder naar de stip wees na een sliding van Tom de Groot op Mark Jagt. Gijs Jasper toonde zich koelbloedig vanaf elf meter. Na een uur spelen kwam ODIN '59 terug in de wedstrijd toen Ahmed al Mahdi een terugspeelbal onderschepte en de 1-2 liet aantekenen. Ondanks een slotoffensief van de Heemskerkers bleef het hierbij.

ODIN '59 is door de nederlaag afgezakt naar de 15e plaats en speelt komende zaterdag weer thuis als koploper Sparta Nijkerk op bezoek komt.