HEEMSKERK - Hoewel velen al geen stuiver meer geven voor de kansen van ODIN '59 in de Derde Divisie zijn de Heemskerkers het nieuwe jaar prima van start gegaan. Tegen Rijnvogels werd de tweede overwinning van het seizoen behaald: 2-1.

De geel-blauwen dragen ook na de eerste wedstrijd van 2024 de rode lantaarn en de achterstand op de concurrentie is nog altijd groot, maar het moraal van de Heemskerkers zal in ieder geval behoorlijjk opgekrikt zijn na de tweede driepunter van dit seizoen.

Die kwam tot stand nadat Stan Kleef na tien minuten de score had geopend en halverwege de tweede helft wist Niels Jager deze vanaf de strafschopstip te verdubbelen. Rijnvogels kwam via Nwankwo nog wel dichterbij, maar met de nodige strijd wist ODIN '59 de zege over de streep te trekken.

Met nu acht behaalde punten gaat de ploeg van Mark Kranendonk komende zaterdag op bezoek bij Urk.