HEEMSKERK - ODIN '59 leek engszins op de goede weg, maar tegen DVS '33 werd weer eens duidelijk waarom de ploeg van trainer Mark Kranendonk nog steeds de hekkensluiter van de Derde Divisie is.

Behoudens de eerste minuten van het duel toen de thuisploeg kansen kreeg via Jarmo Vrenegoor en Timo van der Lugt kwam men er tegen de gasten uit Ermelo niet meer aan te pas. Vanaf het moment dat die in de zevende minuut een voorsprong pakten via De Wit liep ODIN '59 voortdurend achter de feiten aan.

DVS '33 liet zien dat de ploeg eigenlijk te laag op de ranglijst staat, maar ondanks het verzorgde spel van de gasten wisten zij ook niet al teveel kansen verschaffen. uiteindelijk wist men in het laatste kwartier alsnog afstand te nemen middels treffers van Roemeon en Crowther: 0-3..