WOERDEN - ODIN '59 heeft bij de hervatting van de competitie niet voor een stunt kunnen zorgen bij koploper Sportlust '46. In een rommelig duel gingen de Heemskerkers in de slotfase onderuit in Woerden (3-1).

De thuisploeg was vanaf het begin de bovenliggende partij, maar het balbezit leverde geen grote kansen op. Tot de 30e minuut toen Mark van der Weijden de bal op zijn borst aannam en deze vervolgens achter keeper Joost Meendering volleerde. Kort voor rust kwamen de gasten terug toen Ahmad Al Mahdi wel raad wist met de mooie pass van Mart Willemse.

Na de rust kwam ODIN nauwelijks nog onder de druk van de thuisploeg uit, maar keeper Meendering hield vooralsnog stand. Uiteindelijk moest hij tien minuten voor tijd alsnog capituleren bij een inzet van Mo Bendadi. In de blessuretijd wist Fouad Belarbi, in de winterstop overgekomen van AFC, de score zelfs naar 3-1 te tillen.

ODIN '59 speelt komende zaterdag 19 februari thuis tegen Excelsior '31.