VEENENDAAL - ODIN '59 heeft een gemakkelijke zege geboekt op bezoek bij DOVO. Een vroege goal van de tweemaal trefzekere Sietse Brandsma en een rode kaart voor de thuisploeg hielpen de formatie van Anthony Correia op weg.

DOVO moest na vijf minuten al de eerste klap van de middag verwerken. Sietse Brandsma wist doelman Van der Sman te passeren waardoor de Heemskerkers op voorsprong kwamen. Na een half uur moest de ploeg uit Veenendaal ook nog eens verder met een man minder toen Rick van Walsem met een directe rode kaart het veld moest verlaten.

Kort na de rust maakte Brandsma zijn tweede en via Ahmed Al Mahdi en Lars Boekel liepen de gasten uit naar een ruime zege (0-4). Aangezien Harkemase Boys gelijk speelde neemt ODIN '59 de derde plaats weer over in de Derde Divisie. Komende zaterdag treft de ploeg op eigen veld hekkensluiter ONS Sneek.