HEEMSKERK - ODIN '59 heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen door in de thuiswedstrijd tegen DVS '33 met cadeautjes te strooien. De ploeg van trainer Alex Geernaert stond bij rust op een hoopvolle 1-0 voorsprong, maar gaf in de tweede helft alles uit handen.

Het was niet zo dat ODIN '59 zoveel beter was, maar Joey Kooge kreeg al in de 4e minuut een reuzekans om te scoren, die hij miste. Men liet vervolgens het balbezit aan de gasten uit Ermelo die echter nauwelijks door de Heemskerkse verdediging kwamen. In de 37e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong toen Mouad Ben Chekh de bal bezorgde bij Sam Aarts die van afstand keeper Huiskamp kansloos liet.

Ook na de rust kreeg de thuisploeg kansen op meer via Al Mahdi en Kooge. Tot halverwege de tweede helft was er dan ook niet veel aan de hand voor de geelblauwen tot alles ineens mis ging. Benjamin Roemoen, die vlak daarvoor nog de paal had geraakt, wist via de kluts gelijk te maken en even later na een verdedigingsfout ook de 1-2. Een fout van keeper Meendering zorgde vervolgens voor de 1-3 van Adriaan Kruisheer. ODIN probeerde het nog met een slotoffensief, maar werd in blessuretijd nog meer gepijnigd door de derde van Roemoen: 1-4.