HEEMSKERK - Met nog drie wedstrijden te gaan zijn ODIN '59 en VVSB nog niet helemaal gevrijwaard van degradatiezorgen in de Derde Divisie. Zaterdagmiddag gaven beide ploegen elkaar in Heemskerk niets toe (2-2).

Ook na de eerste helft was het duel in evenwicht want beide ploegen scoorden kort voor rust. In de 40e minuut opende Ahmad Al Mahdi de score na prima voorbereidend werk van de sterk spelende Mouad Ben Chekh. Drie minuten later scoorde Youssef Blel echter de gelijkmaker voor de gasten uit Noordwijkerhout.

Uit een assist van Michael Lanting wist Al Mahdi na een uur spelen de Heemskerkers opnieuw op voorsprong te zetten, maar opnieuw bleef deze niet lang staan. Nog geen tien minuten later wees scheidsrechter de Brito Roque namelijk naar de stip en Danny Bakker schoot de bal achter keeper Meendering: 2-2.

VVSB komt dinsdag alweer in actie in de derby tegen Ter Leede. ODIN '59 gaat donderdag op bezoek bij VVOG in Harderwijk.