HEEMSKERK - Met nog vijf wedstrijden te gaan hebben derde-divisionist ODIN '59 en hoofdtrainer Alex Geernaert per direct afscheid genomen van elkaar. Opmerkelijk, aangezien de oefenmeester in december nog met een jaar verlengde bij de Heemskerkers.


In een bericht op de website van ODIN '59 laat de club weten: "ODIN '59 heeft de samenwerking met Alex Geernaert als hoofdtrainer van de A-selectie beëindigd.In de periode vanaf december, waarin ODIN '59 bekend maakt nog een jaar door te gaan met de hoofdtrainer, en nu zijn er tussen de groep en de trainer andere inzichten ontstaan. Op basis hiervan heeft de club het eerdere besluit helaas moeten terugdraaien. We danken Alex voor de prettige samenwerking en zijn inzet in de afgelopen periode."

De Zaandammer, eerder succesvol bij VV Assendelft en Westzaan laat weten teleurgesteld te zijn. "Ik ben niet boos of rancuneus want ik heb met veel plezier gewerkt bij ODIN '59, maar ben wel zeer teleurgesteld. Bij mijn contractverlenging hebben we met de spelersgroep gesproken over mijn werkwijze en daarna zijn er wat concessies gedaan. Ik heb echter ook een eigen visie en werkwijze waar ik in geloof en eerder succesvol ben geweest. Blijkbaar is dat geloof er niet bij een deel van de selectie en de club."

ODIN '59 staat met nog vijf wedstrijden te gaan op een dertiende plaats in de Derde Divisie en is nog niet helemaal veilig. Zaterdagmiddag spelen de geel-blauwen een uitduel bij hekkensluiter Goes.