HEEMSKERK - De degradatie uit de Derde Divisie kan ODIN '59 nauwelijks meer ontgaan, maar in de thuiswedstrijd tegen VVSB richtte de ploeg van trainer Mark Kranendonk zich weer eens op middels een 1-0 overwinning.

Het was pas de derde overwinning dit seizoen voor de geel-blauwen die met nog eens drie gelijke spelen erbij na 25 wedstrijden op twaalf punten staan. De zege op de gasten uit Noordwijkerhout was echter verdiend, met name omdat de thuisploeg de nodige kansen kreeg en vol de strijd aanging. In de eerste helft waren Patrick Boon en Niels ager dichtbij, maar stond het geluk een treffer in de weg.

De thuisploeg moest bedacht blijven op de acties van voormalig ODIN-speler Mounir Mounji en voormalig prof Gyliano van Velzen, maar sloeg halverwege de tweede helft toe. De uitblinkende Boon wist Elton Kusi te bereiken die met een fraaie knal keeper Valk verschalkte. ODIN '59 wist daarna het slotoffensief van VVSB te overleven.