BEVERWIJK/HEEMSKERK - Op zondag 26 maart mochten vijf turnsters van de district selectie van TOSS Heemskerk in actie komen op de 3e voorwedstrijd in sporthal de Walvis in Beverwijk.

In baan 1 mochten Yinthe Blokker en Sterre Smit turnen. Zowel Yinthe als Sterre hebben een stabiele meerkamp geturnd met strakke oefeningen. Yinthe turnde op balk en brug zelfs naar het 2e cijfer. Dit resulteerde in een gouden medaille voor Yinthe. Sterre is op de 20e plek geëindigd. Met het team werden zij vandaag 1e. Over alle 3 de voorwedstrijden gezien resulteerde dit in een 2e plek en dus een zilveren medaille voor deze meiden.

In baan 2 was het de beurt aan Milou Brinkhorst, Romyra Trommelen en Diana Driehuis. Ook deze meiden mogen tevreden zijn met wat ze hebben laten zien. Romyra heeft op elk toestel ontzettend goede oefeningen geturnd. Op sprong werd dit zelfs beloond met een gemiddelde score van 13.925. Uiteindelijk kreeg zij de gouden medaille omgehangen!

Milou had helaas last van haar enkel, maar dit hield haar niet tegen. Zij heeft erg goed geturnd en eindigde op de 12e plaats. Ook Diana heeft vandaag goede dingen laten zien, waaronder een mooie vloeroefening. Zij werd 18e.

Al met al mooie resultaten van de meiden waar ze trots op mogen zijn!