BEVERWIJK - Net als vorig jaar zal ook dit jaar de 'Mei-denmaand' bij voetbalvereniging R.K.V.V. DEM uit Beverwijk in het teken staan van de meiden! Geheel volgens de regels van het coronaprotocol mag de jeugd gelukkig weer sporten. Daarom bieden we alle meiden uit de regio de gelegenheid aan om in deze maand gratis mee te trainen.


Ben jij een meisje of heb jij een dochter, nichtje, zusje of vriendinnetje dan ben jij of zij van harte welkom om mee te trainen met jouw leeftijdscategorie. In verband met het coronavirus is er een aangepast 'coronaproof' trainingsschema. Heb jij al een tijdje niets gedaan en wil je een keer meetrainen, geef je dan van tevoren op bij de coördinator Rudy van der Kolk, via vrouwenvoetbal@rkvvdem.nl en lees goed het coronaprotocol door op de DEM-website. Kom alleen naar DEM als je een bevestiging hebt gekregen van onze coördinator.

DEM biedt plaats aan elk meisje, van elke leeftijd, voor elk niveau. Aankomend seizoen start de voetbalvereniging met een rijkelijk gevulde jeugdafdeling van MO11 tot en met MO17. Er spelen naast deze meidenteams ook meiden bij de kabouters (5 tot 6 jaar) en bij de verschillende gemengde jeugdteams.

Blijf gezond, ga lekker voetballen en kom naar DEM! Meld je aan via vrouwenvoetbal@rkvvdem.nl.