UITGEEST - Een late treffer van Daan Hamaker heeft FC Uitgeest de overwinning bezorgd op LSVV. De Langedijkers haken daarmee voorlopig even af in de achtervolging op koploper De Zouaven. FC Uitgeest vestevigd met de winst de positie in de middenmoot.

Door de harde wind die over Sportpark De koog raasde was er nauwelijks sprake van goed voetbal. de beste kansen waren voor de thuisploeg. Al in de eerste minuut kreeg Max Dekker de bal niet langs keeper Rouwhorst en ook ike Olgers had het vizier niet op scherp staan.

Ook na de rust werd het er niet veel beter op en het duel leek dan ook op een doelpuntloze puntendeling af te gaan. In de 88e minuut viel echter alsnog de winnende treffer en die was niet geheel onverdiend voor de thuisploeg toen Hamaker aan het eind stond van een vloeiende aanval: 1-0.

Foto's: Michel Bes Sportfoto's