HAARLEM - In de Tweede Divisie heeft Koninklijke HFC zaterdagmiddag met overtuigende cijfers gewonnen van Spakenburg waardoor men de vierde plaats in de stand weer in bezit heeft. Franklin Lewis was de grote man aan Haarlemse kant door alle doelpunten voor zijn rekening te nemen.

Lewis maakte zijn eerste na 26 minuten toen een van richting veranderd schot achter keeper Ter Wielen verdween. Zeven minuten later weet hij de bal te ontfutselen van een tegenstander om ook zijn tweede van de middag in te schieten. Nog voor rust had Lewis zijn hattrick al kunnen voltooien, maar doordat hij rakelings over schiet gaat men met 2-0 rusten. Koninklijke HFC controleert vervolgens de wedstrijd en in de slotminuut mag Lewis alsnog zijn derde maken op aangeven van invaller Koen Beeren.

Koninklijke HFC - Spakenburg 3-0 (2-0)