VEENENDAAL - In de Tweede Divisie is Koninklijke HFC zaterdagmiddag tegen een nederlaag aangelopen. Op bezoek bij GVVV ging de ploeg van trainer/coach Gerjan Tamerus met 3-2 onderuit.

Ondanks een goede start van de wedstrijd waarin vrije trappen van Lars Weistra en Daniel van Son net geen doel troffen nam de thuisploeg de leiding. Halverwege de eerste helft kopte Soufiane Laghmouchi een voorzet van Terschegget tegen de touwen. Na een half uur komen de Haarlemmers op gelijke hoogte na een makkelijk gegeven strafschop die door Peet van der Sloot wordt benut. Nog voor rust neemt GVVV een hernieuwde voorsprong als een prima voorzet van Danny de Leeuw door Mo Bendadi op waarde wordt geschat.

Na de pauze krijgt ook de thuisploeg een strafschop na een lichte buiteling en kan aanvoerder Roy Terschegget de stand op 3-1 brengen. Vlak nadat keeper Boks is vervangen met een blessure komt HFC toch nog een keer terug als Wessel Boer na een corner kan binnen werken. Ondanks een slotoffensief koen de Haarlemmers echter niet langszij.

GVVV - Koninklijke HFC 3-1 (2-1)
22. Laghmouchi 1-0
30. Van der Sloot (pen.) 1-1
43. Bendadi 2-1
60. Terschegget (pen.) 3-1