TIEL - Op de tiende speeldag van de Tweede Divisie hebben TEC en Koninklijke HFC de punten gedeeld. Het venijn zat 'm duidelijk in de staart, want drie van de vier doelpunten vielen in het slotkwartier: 2-2.

De Haarlemmers waren tien minuten voor rust op voorsprong gekomen. Roy Castien profiteerde optimaal van een foutje van keeper Mathijs Swaneveld en zorgde voor de 0-1. Die stand was op dat moment terecht aangezien Koninklijke HFC op dat moment het beste van het spel had.

Kort na de rust moesten de Haarlemmers verder zonder de geblesseerde doelman Michaelis die werd vervangen door Thomas Hoekstra. De gasten hadden het nu een stuk moeilijker en het inititief kwam steeds meer bij TEC te liggen. Zo mikte Van Haaren op de paal. Aan de andere kant herstelde Swaneveld zijn fout door Van den Ban van het scoren af te houden. In de 79e minuut viel de gelijkmaker via invaller Marciano Mengerink en nog geen tien minuten later wist Basil Camara zelfs voor een Tielse voorsprong te zorgen. Genoeg voor een zege was dat niet want in blesseretijd wist Zakaria Eddahchourri toch nog een punt te redden voor HFC.