ERMELO - Met name dankzij een uitstekende eerste helft heeft ODIN'59 de uitwedstrijd bij het hoger geklasseerde DVS'33 winnend weten af te sluiten. In de tweede helft deed de thuisploeg nog wel wat terug, maar na twee keer drie kwartier en zeven minuten blessuretijd gingen de drie punten mee naar Heemskerk.

Na een kleine twintig minuten ontfutselde Lefteris Grammenidis de bal van de DVS-keeper en kon deze in het lege doel tikken. Kort voo rust wist Niels Jager met een handig balletje Joey Kooge te bereiken die de score wist te verdubbelen.

Na rust en door diverse omzettingen bij de geel/zwarten wist Quincy Veenhof zo'n twintig minuten voor tijd de aansluitingstreffer te scoren. DVS '33 voerde de druk op. maar ODIN'59 gaf niets meer weg en trok de knappe 1-2 zege over de streep.

ODIN '59 klimt door de zege naar de dertiende plaats en komt dinsdag alweer in actie in een inhaalduel bij Ter Leede.